Het Wordle-antwoord van vandaag (#326) – 11 mei 2022

Het Wordle-antwoord van vandaag (#326) – 11 mei 2022

What’s up Wordle-duivels, vandaag is het 11 mei en de Wordle van vandaag is bijna een doozy. Ik gebruik dit woord niet zo veel en ik weet niet hoeveel andere mensen het tegenwoordig vaak gebruiken in plaats van zijn meer eigentijdse synoniemen, dus het was absoluut een verrassing om te zien. Desalniettemin is het oké, want ik ben hier om je te helpen als je de hulp nodig hebt.

Heb je Wordle van vandaag al geprobeerd? Het is eigenlijk een verrassend eenvoudig woord in termen van de letters die het gebruikt. Ik denk dat jullie het allemaal zouden kunnen begrijpen, want geen enkel deel van het woord is zo vreemd, het is gewoon echt iets dat je niet zo veel meer hoort. Dat is hoogstwaarschijnlijk wat een stel jongere spelers kan doen struikelen, maar gelukkig hoef je je daar geen zorgen over te maken, want je loopt hier weg met een antwoord, of in ieder geval een goed idee ervan.

Als je een voorsprong wilt hebben op het woord van vandaag, hebben we een lijst met beginwoorden samengesteld die je zou kunnen gebruiken om aan de slag te gaan. Ik heb het gecontroleerd en ten minste twee van de woorden die daar staan, geven je misschien niet het grootste deel van het antwoord van vandaag, zelfs als de volgorde misschien wat moet worden aangepast. We moeten je iets te doen laten.

Het Wordle-antwoord van vandaag – 11 mei 2022

Het antwoord op de Wordle van vandaag wacht hieronder op je, maar eerst heb ik wat hints voor je om door te werken. Meestal verzin ik behoorlijk toegankelijke hints voor videogames die jullie allemaal voor deze woorden kunnen gebruiken, maar het woord van vandaag is, nogmaals, een beetje een doozy. Dus misschien zullen gamers moeite hebben met het antwoord van vandaag, maar ik ga proberen te helpen.

  • Hint 1: South Park: The Stick of Truth is een soort komedie waarvan het verhaal zulke dramatische bochten naar links en rechts neemt en naar zulke belachelijke plaatsen gaat, dat het als het woord van vandaag zou kunnen worden beschouwd.
  • Hint 2: Ironisch genoeg, en je zult me ​​vergeven hoe grof dit is (maar grofheid is soms het punt van de Wordle van vandaag), klinkt dit woord veel als een walgelijk centraal mechanisme dat ook te vinden is in South Park: The Stick of Truth.

Ik wou dat ik kon zeggen dat ik verbaasd ben dat South Park hier zo goed in past, maar … nou, het is South Park. Heb je de Wordle van vandaag al geraden? Maak je geen zorgen, want ik heb je gedekt op deze. De Wordle van vandaag is… farce. Kluchten zijn een soort komedie die grof en niet van deze wereld is in termen van wat ze dekken, en ik kan geen betere game bedenken die bij die rekening past dan South Park: The Stick of Truth, een game waar je ook gebruik scheten als een aanval.

“Videogames moeten het woord farce meer bevatten”, is wat ik hieruit begrijp. Dat is alles wat ik voor je heb in de Wordle van vandaag, maar kom morgen zeker terug voor een nieuwe ronde hints en hopelijk minder grove hints!

GameSpot kan een commissie krijgen voor aanbiedingen in de detailhandel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.