‘Ik ben opgewonden om mijn beste seizoen bij de Patriots te hebben en te laten zien waarom ik hier ben’

‘Ik ben opgewonden om mijn beste seizoen bij de Patriots te hebben en te laten zien waarom ik hier ben’

In 15 wedstrijden met New England in 2021 verzamelde Agholor 37 vangsten (zijn laagste totaal sinds zijn tweede jaar) en 473 yards te gaan met drie touchdowns.

Die statistieken dwingen nauwelijks opwinding af voor wat komen gaat.

Desalniettemin wil Agholor niet bewijzen dat twijfelaars ongelijk hebben en vindt hij weinig inspiratie in het rondslepen van een chip op zijn schouder. In plaats daarvan wil hij wat plezier hebben en dat laten leiden tot een succesvolle campagne.

“Ik denk dat ik op mijn best ben als ik gewoon plezier heb en snel speel”, zei Agholor. “Veel mensen hebben verschillende manieren om motivatie te dragen, ze dragen een chip op hun schouder en dat soort dingen. Ik ben van nature een concurrent. Ik hou van wedijveren. Ik speel het spel graag. Als ik plezier heb met het spel , en ik heb plezier met de jongens en speel hard en oefen hard. Ik doe het heel goed. Dus ik ben op een heel gelukkige plek en super enthousiast over het werk dat voortkomt uit die gelukkige plek en de groei die daaruit voortkomt. Dus mijn motivatie is om er een onvergetelijk seizoen van te maken met dit team en de jongens waarmee ik samenspeel en er iets speciaals van te maken.”

Agholor beziet het vanuit een optimistische lens en gaat zijn tweede seizoen in. Hij zou vertrouwdheid en gemak moeten verwerven. Evenzo gaat quarterback Mac Jones zijn tweede NFL-seizoen in en is er meer tijd geweest om chemie op te bouwen. Er is vast ruimte voor verbetering. Dat is tenminste waar Agholor op rekent.

“Voor mij is het eerst vertrouwdheid met de concepten,” zei Agholor. “Bekend zijn met hoe we dingen doen, of het nu gaat om planning, training, al die dingen. En meer in de routine te zijn. Ik denk dat het helpt dat ik bekend ben met de omgeving, bekend met mijn coachingstaf wat betreft mensen in dit gebouw , krachtpersoneel, trainingspersoneel. En ik ken de routes. Omdat de routeboom uniek is. Iedereen loopt bepaalde routes, maar de routeboom is een beetje anders dan wat ik eerder heb gelopen. Nu weet ik het, dus ik mag mijn eigen draai aan hoe we dingen doen en snel spelen.

“Dus ik ben gewoon aan het groeien, oefenen, dingen op tape zetten en me er prettig bij voelen. Mijn eigen smaak geven met wat ik op tape heb gezet. Terwijl ik een jaar geleden aan het leren was, doe je dingen in een bepaald leertempo. Je kunt nooit op volle snelheid gaan omdat je er zeker van wilt zijn dat je het goed doet. Dus je gaat voorzichtig te werk. Nu weet ik hoe het eruit ziet en kan ik er mijn smaak aan geven. Dat is het leuke van jaar twee. Je hebt het gedaan. Je hebt er een jaar lang een band van. Nu doe je zelfstudie en speel je gewoon snel.”

Vorig jaar rond deze tijd waren de Patriots geïnvesteerd in Agholor om snel te spelen en het kwam uiteindelijk niet zo veel uit.

Het WR-korps van New England ziet er ongeveer hetzelfde uit als een seizoen geleden met Jakobi Meyers, Kendrick Bourne en Agholor. Echter, de Pats die handelde om DeVante Parker over te nemen, lijken de rol van Agholor in gevaar te brengen.

Met een basissalaris van $ 9 miljoen in 2022, samen met een tekenbonus van $ 5 miljoen, heeft Agholor een cap-hit van $ 14,8 miljoen. Hij heeft echter een dead cap-nummer van $ 10 miljoen als hij zou worden vrijgelaten (vóór 1 juni of daarna), hoewel het de Pats $ 4,88 miljoen op de cap zou besparen. Het lijkt onwaarschijnlijk dat Agholor wordt bezuinigd, maar een salarishervorming zou een mogelijkheid kunnen zijn.

Of hij er nu over wil praten of niet, er zal naar Agholor worden gekeken om zijn contractnummers waar te maken door veel betere cijfers op het veld te produceren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.