Sebastian Vettel zegt dat hij door de energiecrisis in vraag wordt gesteld over racen in F1

Sebastian Vettel zegt dat hij door de energiecrisis in vraag wordt gesteld over racen in F1

In een uitgebreid interview op BBC’s vragenuur, zei Sebastian Vettel dat de wereldwijde energiecrisis hem doet afvragen of het wel de juiste keuze voor hem is om in de Formule 1 te rijden, en niet alleen om de wereld rond te reizen.

“Er zijn bepaalde dingen die ik in de hand heb, en bepaalde dingen niet”, zei de viervoudig wereldkampioen. “Het is mijn passie om auto te rijden. Ik hou ervan. Elke keer als ik in de auto stap, ben ik er dol op.

“Als ik uit de auto stap, denk ik natuurlijk ook: ‘Is dit iets dat we moeten doen, de wereld rondreizen, middelen verspillen?'”

Leave a Reply

Your email address will not be published.