Zondag 15 mei, hint en oplossing

Zondag 15 mei, hint en oplossing

Welkom terug bij een nieuwe aflevering van “wat is het antwoord van Wordle van vandaag”, hoewel ik daar misschien niet de beste bron voor ben, aangezien ik vandaag (tromgeroffel) verloor. Ja, ik heb mijn streak weer verbroken. Wat kan ik zeggen? Ik werd ongeduldig en negeerde brieven die ik al geraden had en raakte kansloos. Heb het op een na gemist.

Wees niet zoals ik, neem de tijd en weet dat je doen weet wat dit woord is, maar het is weliswaar een vrij vreemde letteropstelling voor een Wordle-antwoord, waardoor andere mensen en ikzelf kunnen struikelen. Ik vermoed echter dat de meeste mensen het tegen het einde zullen begrijpen, en ik had gewoon wat meer geduld moeten hebben.

Een inleiding tot Wordle

  • Voor degenen die nieuw zijn in het spel, lees dit Wordle-primer voordat je begint te spelen en leer hoe deze rage is begonnen.
  • Als je dan wat geavanceerde tactieken wilt om die lage gok-antwoorden te krijgen, kun je de lezen Gids voor Wordle Tips en Trucs hier.

Wordle #330 van vandaag Antwoord en hint

Zoals altijd zal ik dit gedeelte voorafgaan met een spoilerwaarschuwing, want als je om wat voor reden dan ook hier belandt zonder het antwoord te willen weten, zou dat slecht zijn. Maar als je gewoon een hint wilt, zal ik zeggen dat dit iets kan zijn dat je ziet zeggen dat je iets moet doen tijdens het rijden. Er zijn veel van die dingen, dus misschien verkleint dat het niet. Of misschien krijg je het daar gewoon van.

En het antwoord is…

Opbrengst!

Ja, zoals de vloeibordjes op de weg, waar je voorrang moet geven aan ander verkeer. En je kunt dit natuurlijk ook in een andere context gebruiken, zoals een ridder die zwicht in een duel of zoiets, maar in de moderne tijd is het vooral verkeersgedrag.

Wat betreft mijn grote mislukking, wat ging er mis? Heel veel. Ik begon met mijn gebruikelijke KRAAN, en ik wist dat er iets niet klopte, want ik kreeg maar één letter, E, en die stond op de verkeerde plaats. Vanaf daar koos ik gewoon een woord met de resterende letters die ik kon zien, zelfs zonder een E, alleen duidelijke letters, en GHOST kreeg me letterlijk niets. Wauw. Van daaruit ging ik terug naar correct raden op basis van eerdere brieven, en MEDIC gaf me tenminste de EDI. Vanaf daar deed ik BIDES, wat een erg domme gok was omdat ik de D op dezelfde plek hield en S opnieuw schatte. Vanaf daar, FIRED, nog een slechte gok toen ik R herhaalde en de E op dezelfde plek zette. Toen wist ik tussen YIELD en WIELD niet welke het was, en ik verloor die coinflip. Nu beginnen we opnieuw.

Hopelijk had je deze week meer geluk dan ik. Morgen zit ik weer op het paard.

Volg mij op Twitter, YouTube, Facebook en Instagram. Abonneer u op mijn gratis wekelijkse samenvatting van de inhoudsnieuwsbrief, God rolt.

Haal mijn sci-fi-romans op de Herokiller-serie en De aardgeboren trilogie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.